3.6.2013

DiDi ♥ Costume


Olen jo pitkään halunnut kirjoittaa blogiini Costume-lehdestä ja kun taannoin Lehtikuninkaalta otettiin yhteyttä ja pyydettiin kirjoittelemaan lempilehdestäni, sain aikomukselle lisäkimmoketta! En ole vuosiin tilannut yhtäkään lehteä. Mikään suomalainen muotilehti ei yksinkertaisesti ole onnistunut pitämään mielenkiintoani tarpeeksi kauaa. Kaikissa lehdissä tuntui olevan sama iso huono puoli; Liikaa juttuja aiheen vierestä. Luen muotilehtiä muodin, en ihmissuhdevinkkien vuoksi. Viime syksynä toiveeni kuultiin Costumen muodossa. Vihdoin lehti, jossa on vaan sitä itseään, eli muotia ja kauneutta! Costumen ainut miinuspuoli tuntuu olevan sen koukuttavuus, haha. Mulla ei oikeasti olisi varaa ostaa lehtiä, mutta kummasti on jokainen Costumen numero tullut hankittua...

Kuvia kesäkuun Costumesta:


Inspiraatiojuttu Liu Wenistä oli positiivinen yllätys! Liu on yksi mun lempimalleista.


Katumuotikuvat ovat aina jees!


Tyylisuvannot ovat valitettavan tuttuja allekirjoittaneellekin. Tässä blogissa pitkä hiljaisuus kielii usein tyylikriisistä.Artikkeli häämuodista oli mielenkiintoinen, vaikkei aihe olekaan itselleni ajankohtainen. :D Vasemman sivun Alexander McQueen -mekko pääkoristeineen kelpaisi kyllä mullekin hääpuvuksi!
Heinäkuun Costumelta odotan erityisesti Daniel Palillo- ja Näin näytät hyvältä valokuvissa -juttuja. Myös Dolce & Gabbana F/W 2014 -kuva herätti mielenkiinnon!

Tilaa Costume täältä!

3 kommenttia :

 1. Costume on ihan huippu hyvä lehti, itekkin oon joka numeron ostanut, vaikkei mun sitä alunperin pitänyt alkaa aktiivisesti lukemaan..Se vaan on niin koukuttava niinkuin sanoit! Sulla on ihana blogi ja olet tosi kaunis! Hyvää kesää! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Costume on paras! :)

   aaaa kiitos paljon! ;-;♥ Hyvää kesää sullekin! :)♥

   Poista
 2. loove your outfit, especially the studded loafers <3

  londonandcoffee.blogspot.com

  VastaaPoista