10.11.2011

Inspiration post: God save McQueen

En ole koskaan ollut mitenkään erityisen kiinnostunut huippumuodista, mutta tämän vuoden aikana on tapahtunut kummia. Selailin joskus jotain satunnaista muotiblogia ja havaitsin, että kaikkia kyseisen blogin lemppariasujani yhdisti yksi asia: Alexander McQueen. McQueenin luomukset ovat niin upeita, että ne lähentelevät jo taidetta. Erityisesti mekkojen, kenkien ja laukkujen yksityiskohdat ovat ällistyttäviä! Tämän merkinnän vaatteet ja asusteet ovat kuitenkin monta astetta hillitympiä (laukkuja lukuunottamatta), sillä valitsin sellaisia, joita itse haluaisin käyttää enkä ainoastaan ihailla kaukaa.
Voi jos joskus saisin aidon McQueenin. ;~~; Sitä odotellessa voin lohduttautua tällä:


Olin pudottaa silmät päästäni nähdessäni tuon Glitterin näyteikkunalla! Olin niin innoissani, että päädyin höpöttämään pahaa-aavistamattomalle myyjällekin rakkaudestani McQueeniin. Eihän tuo aitoon verrattuna ole mitään, mutta eipä ollut hintakaan. Aitojen McQueen-käsveskojen hinta kun pyörii tuhansissa euroissa ja maksoin tuosta 21 euroa. Ajattelin tuunata sitä jotenkin, mahdollisesti niiteillä mikäli löydän sopivia. Tarvitaan enää tilaisuus käyttää juhlalaukkua!
TL;DR in English
I lovelovelove Alexander McQueen. <3_________<3 I'm also quite fond of my new McQueen inspired clutch! I know it's nothing compared to authentic ones but hey, it cost only 21€ instead of 2000€.

8 kommenttia :

 1. McQueen on ihana! Noi on niin kauniita!

  VastaaPoista
 2. Ihania!! Ihan sun näköisiä juttuja!! ♥♥♥ Minäkin haaveilen että joskus on rahaa Christian Louboutaneihin, sitten hamassa tulevaisuudessa.....

  VastaaPoista
 3. Oivoi, nuo kyllä hipovat täydellisyyttä! <3______<3

  VastaaPoista
 4. voi jeesus et oot myohassa..

  VastaaPoista
 5. Muoti on aina taidetta ;) Mut todellakin, upeita luomuksia ♥

  VastaaPoista
 6. Emzi & Anu:
  Niinpä! <3

  --
  Sari:
  Louboutinit on munkin haaveissa. *__*

  --
  anon:
  Ai McQueeniin tykästymisessäni? Kuten sanoin, mua alkoi huippumuoti kiinnostaa enemmän vasta kuluneen vuoden aikana.

  --
  Vilma:
  Totta, totta. :D

  VastaaPoista
 7. Mind blowing!!booties are awesome, all dresses are adorable and hand parses are very gorgeous...also scarfs are very much attractive...excellent post:))

  Medieval Clothing

  VastaaPoista
 8. themiddleages:
  Couldn't agree more! ♥ Thank you. :)

  VastaaPoista