17.6.2011

Go blonde, eat cereal

Kuvia ja tunnelmia tuhatvuotisen päivitystauon ajalta. Blondiuduin, kärsin ehkä elämäni jäätävimmästä stressistä, piipahdin Tallinnassa, Helsingissä, Tampereella, Frankfurtissa ja Seoulissa. Lopulta myös valmistuin painotuotantoassistentiksi, tarkemmin sanottuna ulkoasuntoteuttajaksi. Nyt pitäis sit löytää töitä ja kämppä! Huomenna (tai siis tänään, kello on kohta yksi yöllä) raahaan luuni Helsinkiin, mikä tarkoittaa todennäköisesti sitä, että tähän blogiin tulee kolmas peräkkäinen "moi olin Private Linen keikalla" -merkintä.

Tallinn, Estonia 16-17.4


Satama, Helsinki. Kiva värinpoistoblondi ja ylikasvanut otsis. :--DDrinkki nimeltä Nippon.Valotikut on parasta risteilyissä!Pullasorsautuneita joutsenia Tallinnan satamassa. Ei mitään ylpeyttä, pöyristyttävää!

Helsinki 23-24.4


@ Korea House con Buu. Otettiin yhteisiksi alkupaloiksi kimbapia.Taiteellisesti tärähtänyt 잡채밥 eli bataattinuudeleita, riisiä ja muuta kivaa.

Haha törmättiin tällaseen matkalla Annyeong!Partyihin.


Praikkojen keikka oli mun mielestä yks niiden parhaista tähän mennessä! Oltiin samana iltana myös korppubileissä, jotka ei ollu ihan niin viihdyttävät. Mua alkaa tympiä se ilmapiiri.
Vappu 30.4
→ Rehevä helvetinkeiju, Charleston-neiti (Go Go Saga), piraattiprinsessa, merirosvokapteeni ja gyarubuu. :--DYarrr!
Seoul, Republic of Korea 11-31.5.Lisää Seoul-juttuja OMGOMSissa!
Graduation 1. & 4.6.


Ansaitsisin oikeesti jonkun mestarininjapalkinnon siitä, että ylipäätään ehdin tuonne todistustenjakoon. Mun kone oli meinaan laskeutunut Helsinki-Vantaalle alle viisi tuntia aiemmin. Olin kotona kello 7:45, Paviljongilla piti olla kello 8:30. Mun piti pestä hiukset, vaihtaa juhlareleet niskaan ja laittautua. JA EHDIN. Oon MacGyver!Meillä kävi huimat yhdeksän vierasta. :--D Kuvassa Maija ja Mio.
Korean Designs Exhibition Opening 8.6.


Olin Sarin seuralaisena ihastelemassa korealaista designia ja nauttimassa ihanista (ilmaisista) tarjoiluista. :3 Meinasi päästä itku ko kuuli ihmisten ympärillä puhuvan koreaa, mutta se vähän helpotti mun reissun jälkeistä angstia. Harmi, ettei mulla ollut pokkaa mennä tervehtimään niitä.

5 kommenttia :

 1. Kivoja kuvia :))

  Oliko toi etelä-korean matka miten kallis? :D

  VastaaPoista
 2. aaaaaaaaaaaaaa Hoon & AJ *___* I'm sooo jealous D::::

  VastaaPoista
 3. VÄHÄN NÄYTÄN LÄSKILTÄ TOSSA VALMISTUJAISJUHLAKUVASSA. :'''''D

  VastaaPoista
 4. anon1:


  --
  anon2:
  Kiitos! About 2000€ siihen upposi.

  --
  Jenna:
  Hoon & Kiseop but don't beeeeee

  --
  Maija:
  Etkä näytä. :(

  VastaaPoista