12.6.2010

and then he had to replace his heart with a potato

Oon nyt ollut pari päivää taas kotona, taitaa olla korkea aika kirjottaa reissusta! Kuten edellisessä merkinnässä kerroin, tulin kipeäksi lauantaina enkä oo vieläkään kunnolla tervehtynyt, eli olin seitsemästä reissupäivästäni viisi flunssassa. Moni suunnitelma kaatui sen vuoksi; en päässyt lauantaina Mamaan, sunnuntaina Viiville yöksi enkä missään välissä uudestaan Hakaniemeen, Saanaa en pystynyt treffaamaan ollenkaan ynnä muuta. Kieltämättä harmitti.


Perjantaina olin vielä normiterve ja näin Annia päivällä.♥ Anni on hieno ystävä ja oon hirmu onnellinen, että se tuli jutteleen mulle viime Animeconissa! Pitää muuten varmaan pyytää siltä jotain henkilökohtaista meikkausopetusta ko tuijottelen aina sen silmämeikkejä kateellisena...

Illalla oli vuorossa lempparibändini aka Private Linen keikka Dante's Highlightissa. Uhosin useampaan otteeseen, etten lähde koko keikalle, koska mua kyrsi, mutta ihan ko osaisin olla menemättä Praikkojen keikalle vaikka mikä olis. :P Sinne siis Buun kanssa kipitettiin, Maijakin liittyi seuraan lämppäribändin aikana. Mouhosin kovasti etukäteen kuinka ikärajattomat keikat on mun mielestä parempia ko baarikeikat, mutta höpöhöpö. Baarikeikoille ei tarvitse jonottaa (suunnattoman suuri plussa, vähentää stressiä huimasti) ja halutessaan voi nautiskella jotain alkoholipitoista vaikka eturivissäkin (mua ei kylläkään kiinnosta Praikkojen keikoilla ryyppääminen yhtään). Yleisö ei luonnollisestikaan ole yhtä mukana ko hysteeriset teinifanit, mutta oon huomannut, että mulle riittää noiden keikoilla se, että mulla ja Buulla on kova meno. :----D Maijalla tietysti myös, mutta se ei nykyään enää riehu yhtä paljon ko me.

Keikka oli loistava, kuten aina. Mitenkään ihmeemmin en osaa sitä ruotia, siinä vaiheessa ko on nähnyt bändin neljän vuoden sisään päälle 30 kertaa alkaa olla vaikea keksiä keikoista mitään uutta sanottavaa. :D Kaikki suosikkibiisit tuli kuultua (paitsi se goddamn Little Sister, mrrr), saatiin yleisöstä tuopillinen olutta niskaamme, Samin superlyhyt tukka hämmensi mua, en kehdannut katsoa Spitiä kertaakaan silmiin vaikka oltiin sen edessä ja muuta sellaista. Uusista kappaleista Deathbedtime Stories on edelleen mun lemppari. Kuvia en ottanut, koska mun kamera ei sovellu siihen. Löysin kuitenkin Youtubesta chiriko87:n kuvaamia HD-laatuisia videoita, joita laitan nyt sit tännekin. Saat mainetta ja kunniaa jos bongaat yleisöstä mut ja Buun! :D Repeen aina ko katon tota 1-800-videota ko jäädyn ihan totaalisesti heti ko ne oluet lentää meidän niskaan. Sillon se ei kylläkään naurattanut, en tykkää haista kaljalle.

Keikan jälkeen hengattiin Dante'sissa pilkkuun asti, koska haluttiin jutella bändin jätkille piiiiitkästä aikaa. Lisäksi mulla oli kova hinku päästä illan deejiin (sellasen kuusysin Jussin) kanssa juttusille, oon fanittanut sitä ikuisuuden ja oon aina tiennyt sen olevan hirmu faniystävällinen.


Illun kaa! Me ollaan oikeesti tietääkseni about saman pitusia, mut mulla oli korkkarit. Taisinpa olla niillä jokaista sinä iltana jututtamaani rokkaria pidempi, lol. Oon yleisesti ottaen melko sinut pituuteni kanssa, mut siinä vaiheessa ko kaikki miehet on mua lyhyempiä käy mun olo melko epämukavaksi.


Japan kanssa jubailtiin melko kauan, en kyllä hirveesti muista mistä. :-----D Mun oli tarkoitus kysyä miten niiden keikka Italiassa meni, mut unohin ja se jäi vaivaamaan mua, yhyy. Mua jäi sinä iltana myöskin vaivaamaan se, ettei mulla ollut pokkaa mennä puhumaan eräälle japanilaiselle basistille, mutta kenties ehdin joku toinen kerta.
Jussin kaa! ♥ Mua hävetti ko Jussi oli hirveen ystävällinen ja se vaikutti siltä, että se odotti meidän pistävän jotain keskustelua pystyyn, mut olin niin jäissä, että hyvä ko tajusin kiittää sitä kuvasta. Mulle ei oo käyny tällasta vuosiin (paitsi maaliskuussa ko tapasin Cat Casinon, mutta sitä ei lasketa eikä siitä puhuta), ei edes sillon ko menin yksin puhumaan Jyrkille. Järkyttävää. Mikä siinä muuten on, että vampyyritkin on mua rutkasti ruskeempia vaikka käytän itseruskettavaa? Okei nyt en oo kyl ehtinyt laittaa sitä melkein kahteen viikkoon, mut silti.

Lauantaina päätin melkein heti kurkkukipuisena ja kuumeisena herättyäni, että jää sille illalle suunniteltu Mama-reissu väliin. Lisäksi päätin sen olevan se päivä kun vihdoinkin otan ja tutustun bändiin nimeltä SS501. :D Kannatti, oon kovaa vauhtia faniutumassa! Paljon muuta en sinä päivänä kaiketi tehnytkään, paitsi olin tavallistakin hidasälyisempi, parkaisin nimittäin yhtäkkiä kesken rauhallisen datailun "MIKÄ MUN PÄÄSSÄ ON?!" ja noin puolen sekunnin kuluttua tajusin, että omat hiuksenihan ne siinä. Vannon, etten oo aina ollut näin tyhmä.


Mirkan juhlavaatekaapista löytyy Heechul-aiheinen macro, kuka lie sen sinne salaa teipannut.........

Nyt pätkäisen tän sepustuksen kyllä tähän, alkaa venyä matkajutut taas liian pitkiksi. Kirjoitan cossista, korppubileistä ja muusta tässä piakkoin, stay tuned!P.S. Kissavideo, jonka unohdin laittaa viime merkintään:

8 kommenttia :

 1. AAAAA kultsi toi mitä sanoit, oikeesti oot mulle ihan kauheen rakas ja tärkee♥♥♥♥ ;;___________;; Oon kanssa tosi onnellinen että tutustuttiin♥

  Niiiin ㅋㅋ kukahan alunperin suositteli SS501:stä ? ㅋㅋㅋㅋㅋㅋ~~ :------D ja hui toi kissa o____o haha~
  mutta anyways, paranehan ~

  ♥Anni

  VastaaPoista
 2. MULLA ON IKÄVÄ MUN PITKÄÄ TUKKAA ;_____; Nyt se vasta iski oikeen tosissaan kun katoin tota kuvaa musta ja Maijasta ja mun tukka näyttää niin pitkältä 8<

  Vähänkö me moshataan hienosti tahdissa samaan suuntaan XDDD ... ja jäädytään kun ne kaljat lentää meidän päälle. >_<

  VastaaPoista
 3. whaaaaatt, et oo tehny postausta viel koreapartyistä ? :o vai tuleeko se vasta myöhemmin ? 833 ko kiinnostais teiän cossit ja muu meininki siel :---D vai oonko vaa missannu jotai ....... T^T

  VastaaPoista
 4. Anni:
  Säkin oot rakas!♥

  Lupaan parantua pian! ::D

  --
  Buu:
  Tiedän, ettei tää lohduta paljon paskaakaan, mut kyllä se siitä kasvaa ja yllättävän nopeesti! Se nykyinenkin näyttää tosi hyvältä ja eipähän oo hapsottavia latvoja enää (toisin ko mulla, hmmmm......).

  Ollaan näemmä opittu moshaan samaan suuntaan eikä kopskops-tyyliin. XD

  --
  anon:
  Kaksi viimeistä riviä ennen allekirjoitusta: "Nyt pätkäisen tän sepustuksen kyllä tähän, alkaa venyä matkajutut taas liian pitkiksi. Kirjoitan cossista, korppubileistä ja muusta tässä piakkoin, stay tuned!"
  En viitsinyt tunkea kaikkea samaan merkintään, joten kirjoitan Annyongeista ja muusta tässä kunhan ehdin. Kiitos kiinnostuksestasi! :D

  VastaaPoista
 5. *sama anon*
  AAAAAAAAAAAAA anteeksi en tajunnut lukee kunnolla !! ;__; okei klo oli 2 aamuyöllä ku luin postauksen ..... gomen. mut ootan innolla !!!

  VastaaPoista