23.5.2010

ciego y loco corazón

Pahoittelen vaihteeksi pitkähköä päivitystaukoa, mikäli joku on ehtinyt kaipailemaan. :D On ollut stressiä, väsyttää ko en saa öisin nukuttua, en oo tehnyt mitään bloggaamisen arvoista jiiänee, kyllä te tiedätte. Aattelin laittaa alkuun muutaman viime päivityksen jälkeen otetun kuvan ja sit vähän juttuja Formspringistä!

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicNääsville oli kiva, kuten aina.♥ Harmi, että ehdin olla siellä alle vuorokauden. Hengattiin Buun luona, syötiin keskustassa pahaa kiinalais-thaimaalaista ruokaa ja nautiskeltiin kultalonkeroa privaattiterassillamme Pakkahuoneen takana. Vai onks se nykyään Pakkahuoneen edessä? Sama se. :D

Yhtenä päivänä sato ihan kaatamalla ko tulin koulusta eikä mulla tietenkään ollut sateenvarjoa. Sateenvarjot on kyl toisaalta ihan huijausta ko jalat kastuu kuitenkin jos tuulee vähänkin. Onneksi mulla ei ollut myöskään meikkiä, olis voinut tulla aika hehkeä emoefekti.Tää oli ehkä onnistunein nuttura minkä oon koskaan tehnyt! Siitä tuli yllättävän ~puff~ vaikken käyttänyt siinä yhtään pidennyksiä.

Viipotan nykyään menemään muutenkin useimmiten ilman pidennyksiä ihan siitä yksinkertaisesta syystä, että mun on vaikea nukahtaa iltaisin, joten nukun sit ees aamulla mielummin siihen seitsemään ko kuuteen.

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic


Joku toivoi taannoin Formspringin kautta merkintää lempiulzzangistani ja sellaisen toiveen toteutan enemmän ko mielelläni! Tässä siis mini-info ja picspam Chihoonista:

Nimi: Lee Chihoon
Syntymäaika: 4.4.1988
Veriryhmä: O
Pituus/paino: 180cm/57kg

Tunnetaan paitsi ulzzangina myös Kim Heechul look-a-likena. :---D Ymmärrän toki miksi Chihoonia verrataan Heechuliin, mutta henkilökohtaisesti oon sitä mieltä, ettei se nyt niin paljon Heechulilta näytä. Tiedän useampia, jotka näyttävät enemmänkin (coughTaemincough).

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic


Loppuun muutama kysymys, Formspringistä myöskin:

Voisitko tehä uuden huonepostauksen vaikka kuvina ? Mulla noi videot ei sustu valitettavasti toimimaan. Joten... Ois kiva jos tekisit =D
Oon itse asiassa aatellu tehä uuden huonepostauksen sit ko saan uuden maton ja muuta, eli joo voin! :D Teen senkin kyl varmaan ainakin osittain videopostauksena, mut Youtubeen tällä kertaa.

häiritsiskö sua jos joku sua pari vuotta nuorempi tulis tekemään tuttavuutta vaan siks että tykkäätte samanlaisesta musiikista ? ja ette olis koskaan ennen oikeestaan kunnolla phunut ?
Ei tietenkään! Niin on itse asiassa käynytkin useempaan otteeseen eikä oo haitannut yhtään. :D Uudet kaverit on aina jees, varsinkin jos niiden kanssa voi hehkuttaa musiikkia. Jos henkilökemiat kohtaa ni iällä ei ole paljoakaan merkitystä.

Are you ever going to grow up and stop being such a fangirl?
I am definitely going to grow up one day but I'm not about to stop fangirling anytime soon. It's way too much fun!

12 kommenttia :

 1. Voi mikä reppana! Uitettu rotta tossa yhdessä kuvassa ::DDD Saatoin nauraa ääneen (vahingonilo paras ilo!)

  "kun saan uuden maton ja muuta"
  Sen ei ehkä pitäny kuulostaa noin söpön säälittävältä mun korvaan, mutta kuinkas kävikään xD Tuli vaan mieleen kuinka kuvaat ylpeenä sun uutta mattoo~ Voisithan kuvata nykystäki! Sehän on melkonen sydäntensärkijä, ainakin kokonsa puolesta ;D <3

  Lee Chihoon, pituus/paino: 180cm/57kg... Ei hyvää päivää näitä aasialaisia. Menkää töihin tikut, niin saisitte vähän massaa luittenne ympärille. Tulee ihan pulla olo xD
  *jatkaa poppareiden mussuttamista*
  Ihana postaus bb<3

  VastaaPoista
 2. Just some thoughts that last question brought on.

  I think there's a difference in fangirling and being creepy about it (because there are always creepy fans and some of them are OLD). My mum still fangirls some shows (and sports... X_X) and I find it totally cool that she finds stuff that she likes and um, makes me see where I get all my squeee! from.
  Not fangirling does not equal grown up!
  That's some warped teenage logic right there, that at one point you've grown up and only like boring things like cardigans and tea.

  At whatever age we are we feel that that age is -IT-, we're cool, we're fine. Everybody who's older seems older and everybody who's younger seems like children. Thus for me being 23 feels young but for a 15 year old it seems like I'm totally tipping over the second part of the 20's soon XD It's a matter of perspective.

  Older people just hide their fangirling better because they're old enough not to want to make a fuss about it XD; (IMO)

  VastaaPoista
 3. waah, Lee Chi Hoon is my favourite ulzzang <3

  and why not be a fangirl, you're only young once right? :33

  VastaaPoista
 4. Mul tuli tost ulzzang jutust mielee, et onksne korealaisten nimien kirjotusasut esim samanlai ku japskilas? Siis et onks etunimi vai sukunimi ekaks? :D

  VastaaPoista
 5. Sinuna en kyllä tolla kropalla SNSD:tä cossais...

  VastaaPoista
 6. Ja pelkurimainen valittaja-anonyymihan on tunnetusti rumin, läskein ja vastenmielisin koko internetyhteisössä. <3

  (Asiallistaakseni kommentin, olen hyvin pahoillani, jos tämä loukkaa teidän herkkää, haavoittuvaa egoanne. Haavoittuvaa siksi, että sitä se kaikesta päätellen mitä ilmeisimmin on.)

  VastaaPoista
 7. Emmi:
  Ei mua haittaa yhtään olla uitettu rotta, etkö muista ko kerroin tykkääväni kesäsateesta? ::D

  Thnx!♥

  --
  Noora:
  Niin on!

  --
  Josie & loveorlies:
  I totally agree!

  --
  anon:
  On joo. :D

  --
  anon2:
  Aha? :----D No minäpä cossaan, deal with it.

  --
  Mirka:
  <3

  VastaaPoista
 8. Oi oot sulonen jopa ilman meikkiä! Kateus iskee..
  Voisitko harkita jossain vaiheessa tekeväs meikkitutoa tänne ? :)

  Ja tää ei liity oikeestaan paljon mitenkään tähän merkintään, mutta ranttasit gyaru/ulzzang - tyyleistä, niin mun mieleen tuli vielä tälläinen ajatus: eikös gyaruks voi periaatteessa kuka tahansa ''ryhtyä'' (joo huono sanavalinta), mutta ollakses true ulzzang sun pitää olla jotenkin kuuluisa (ei mikään laulaja vaan kuuluisa netissä, koulussas, kaupungissas jne.)?

  Jäi vaan häiritsemään tää niin ajattelin kysellä joltakin joka tietäis asiasta huomattavasti enemmän kuin minä XD

  VastaaPoista
 9. anon:
  Awww, kiitos! En oo mikään hirveen hyvä meikkaamaan, joten mun tutoriaalista tuskin olis hirveesti hyötyä... Mut voin toki harkita, vaikka sit ihan vaan sen takia, et porukka näkee miten mun meikki syntyy. :D Sikäli mikäli ketään kiinnostaa. :3

  Tästä gyaru/ulzzang-asiasta, oot mun mielestä kovasti oikeilla jäljillä! Periaatteessa gyaru voi olla kuka tahansa kenellä on tarpeeksi kiinnostusta, aikaa ja viitseliäisyyttä kyseisen tyylin toteuttamiseen. Voit kutsua itseäsi gyaruksi kun koet toteuttavasi tyyliä oikein ja sisäistäneesi sen, mutta et voi itse päättää olevasi ulzzang, se on muiden päätettävissä.

  VastaaPoista
 10. uu.. alan kaipaamaan uutta postausta <3 mutta sulla on varmaan kiire ja kaikkee...
  rakastan sua <3 oot nätti <3

  VastaaPoista
 11. anon:
  Uu, mäki rakastan sua! <3

  VastaaPoista