5.2.2010

dance dance dance till we run this town


Kävin tiistaina kampaajalla! Eli toisin sanoen Emmin koululla. ::D Se värjäs mun hiukset, lillutti pidennyksiä hoitoaineessa ja lopuksi teki kampauksen. Väri onnistu yli odotusten ja natsaa nyt pidennyksiin täydellisesti! Saatiin siitä punertavuus pois. Istuin siellä melkein kuus tuntia, oli kivaa! Meinasin taas nukahtaa pesun aikana, päähieronta on vaan niin rentouttavaa.


Aina ko kiharran itse ni mun tukka on päältä suora ja kihara latvoista. Pitää varmaan kidnapata Emmi henkilökohtaiseksi hius- ja kynsiorjakseni ko phailaan itse.
Nukuin tuolla kampauksella eikä se mennyt about miksikään. ::D En oo ikinä ennen nukkunut pidennykset päässä, tuntu oudolta.
Meidän koulussa kummitelee.


Eilen tuli opintotuki, piti sit heti minishoppailla. Kaikki noi on Seppälästä!


Ekstrana muutama video keskiviikolta:Translation: Some pics and vids from the past week. On Tuesday Emmi dyed my hair and made me that beautiful curly hairdo which I really loved! I'm planning on kidnapping her and making her my personal hair/nail/make-up slave for life. Finally my hair colour matches my extensions!

6 kommenttia :

 1. Sulla on aina parhaat videopostaukset :D

  VastaaPoista
 2. samaa mieltä kun sini ! Nää on tosi hyvii =) lisää ! Ja oot TOSI KAUNIS !!!! =D

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva kun teit videoita. Oisko jotain kynsi vinkkejä näin aloittelijalle ? :D Oot nätti ;)

  VastaaPoista
 4. ihana kampaus, look priti! tosi muhkee tuolt päältä :--D emmi osaa~

  VastaaPoista
 5. Öö sun hius-,kynsi,-meikki,-ja mikälie orja6. helmikuuta 2010 klo 19.29

  Miksköhä mua naurattaa.. jaa-a xD Vitsit sun tukkaa oli kyllä kiva läärätä, ku ei koskaan saa tehdä asiakkaille mitään tollasii "erikoisii kampauksii". Ne haluaa aina vaan jotain rullapermiksii tai jtn. -.-' hyi.
  Noi viimeset kuvat on hot bb! <3

  VastaaPoista
 6. Sini & anon1:
  Kiitos paljon! :D

  --
  anon2:
  Kiitos! Mun ykkösvinkki on ehdottomasti se, että heitä kynsisaksesi roskiin tai käytä niitä ainoastaan varpaankynsiin. Jos kynsi lohkeaa tai haluat muuten vaan sen lyhyemmäksi, viilaa se. Leikkaaminen ei tee hyvää!

  --
  Tuomas:
  Sankyuu! :D♥ Emmi doez have sum epic skillz, yeah!

  --
  Emmi:
  Voin kuule tulla sinne vaik joka tiistai ja saat tehä kunnon überkampauksia sit! 8D Mikään ei oo niin ihanaa ko se ko mun tukkaa laitetaan. ♥
  Thnx bb!♥

  VastaaPoista