8.11.2009

You wastin’ time with the chit chatSain vihdoinkin pari päivää sitten Ellokselta tilaamani paketin! Paketista paljastui riikinkukkosulkakuvioinen lirttineule, Levi's-printtipaita, salamanmuotoinen kaulakoru (josta unohdin tietenkin ottaa tarkemman kuvan) ja leopardikuvioinen huivi. Mukana oli myös "vaaleanpunainen" pissistakki, jonka väri oli lähinnä harmahtavan vaaleanvioletti, joten palautan sen. Tilasin myös vaaleanpunaiset feikkiuggit, mutta ne oli loppuunmyyty. 8( Oon ihan rakastunut varsinkin tohon lirttineuleeseen! Ostin vuosi sitten Ellokselta saman tyylisen, mutta se on jotenkin hirveen raskas, tykkään tästä enemmän. Äiti ei ollut aikoihin tilannut Ellokselta mitään, joten ne oli lähetellyt meille kaameen kasan jotain alennuslipukkeita houkutellakseen sen tilaamaan. Noista lähti sit kaikista vähintään 25% hinnasta pois. :--)
Buu oli viikon jälkimmäisen puoliskon Jyväskylässä, joten päätettiin järkätä sille yllärisynttärit ko se täytti pyöreitä 20.10.! Emmi johdatti pahaa-aavistamattoman sekai no starin kahvila Wilhelmiinaan, jossa minä, Niina, Mio, Maija ja Sari ootettiin mansikkakakun kanssa. Buu oli liikkis, se ei ollu arvannu mitään. :DD


Mmmmmmmm kakku oli hyvää!


Mua häiritsee ko en yhtään muista mille me naurettiin noin kauheesti. XD

Kahvilajuhlallisuuksien jälkeen siirryttiin Buun kanssa meille. Se ei ollut ollut vuoteen meillä silleen, et oltais oltu kahestaan. :o Mulla ei ollut perjantaina koulua, joten valvottiin melkein koko yö keskustellen enemmän tai vähemmän syvällisistä asioista, kuten uskonnosta, politiikasta, kummituksista ja polygamian toimivuudesta. Oltiin myös Kumman kaa -leikkiä. ::D Se siitä syvällisyydestä sitten.
Eilen oli Mion ja Maijan viralliset tuparit. Ilta ei mennyt ihan niin ko olin sunnitellut, mutta ehkä ihan hyvä vaihteeksi näin. Oli ihana nähdä ihmisiä joita näen aivan liian harvoin ja muutenkin oli mahtavaa ko oli niin iso ja hyvä porukka koossa! ILU gaiz.♥ Tässä me Mirukan kanssa kiltisti litkitään appelsiinimehua. :----)
........ja sit Buun huulikoru jäi Mirkan rastoihin kiinni.


Reitakin piipahti paikalla.


Muut pelas Party Aliasta.


...ja meitsi seurasi nauraen sivusta ja mussutti keekiä. On tainnu kakut olla mun ystäviä tällä viikolla, söin äskenkin voileipä- ja täytekakkua. XD Noku on hei isänpäivä!Bongasin tän livejormasta ja imo tää on hauska, toivoisin, et mahdollisimman moni vastais tähän! :D

Respond to this post as if whatever you did last (it could be for example, drinking orange juice) is a massive, huge deal.
All caps and many exclamation points are acceptable.


Esimerkkinä vaikka se appelsiinimehun juominen:
"SIIS WOOOOAH JOIN ÄSKEN NIIN HYVÄÄ APPELSIINIMEHUA ETTET USKOKAAN!!!!! SIIS SE OLI TÄYDELLISEN KELTAISTA JA VIRKISTÄVÄÄ EIKÄ OLLU YHTÄÄN HEDELMÄLIHAA!!!!1 HALPAAKIN SE OLI JA AIVAN KUIN JUURI POIMITUISTA APPELSIINEISTA PURISTETTUA AIJAIJAI!!!!! NYT ON NIIN HYVÄ JA LUONNONLÄHEINEN OLO!!!! TULEN TUSKIN KOSKAAN JUOMAAN NOIN HYVÄÄ APPELSIINIMEHUA!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!1111"

Ymmärsittekö? :----DP.S. 100 lukijaa ja 40 000+ kävijää, kiitos! ;___; Image and video hosting by TinyPic

12 kommenttia :

 1. SIIS JUMALAUTA ET TIIÄKÄÄN KU TIIVISTIN ÄSKEN IKKUNOITA MEIDÄN KEITTIÖSSÄ KU SIELLÄ VETÄÄ NIIN HIRVEESTI ETTÄ NORSUKI JÄÄTYIS!!11 MEINASIN ITSE ASIAS TIPAHTAA KOLMANNESTA KERROKSESTA KU RIEHUIN TOS IKKUNALLA JA HUIJUI SE OLI NIIN MIELIALAA REIPASTAVAA JA PIRISTI IHAVVITUSTI KU MEINAS KOKO AJAN LENTÄÄ NAAMA EDELLÄ NURMIKKOON PARIKYT METRIÄ ALEMPANA!1 AAAAAAAA!!!!11 JA SITÄ TIIVISTENAUHAA OLI JOKU VIIS METRIÄ JA SIITÄ SIT LEIKKELEE OIKEEN MITTASIA AIJAI KU TEKI HYVÄÄ HERMOILLE KU PÄÄS VÄHÄ SÄÄTÄÄ JA NÄPERTÄÄ!!

  VastaaPoista
 2. ihania vaatteita <3 ihana sinä <3

  JA TIEKSÄ MÄÄ KATOIN JUST BEEBEEN JA EI HERRANE KU SE KAUHIA SARANNA SIELTÄ HÄÄDETTIIN !!!11

  VastaaPoista
 3. siis juttuhan meni niin että....
  "SIIS HYI HELVETTI SENTÄÄN, ISI KATO HERRANJUMALA, KAUHEETA SENTÄÄN! MITÄ NOI _LEIJONAT OIKEIN NUS-SIIS TEKEE!!!"

  ;)

  VastaaPoista
 4. SIIS MÄ JUST STALKKASIN SUN TWITTERIÄ JA OLIN IHAN OO ÄM GEE KUN SINNE OLI TULLU VAIKKA KUINKA PALJON KAIKKEE MITÄ EN OLLU NÄHNY KUN OON OLLU REISSUSSA JA SIIS IHAN KAUHEETA KUN MUN KOKO ELÄMÄ ON LUONNOLLISESTI SUN BLOGIN JA TWITTERIN JA GALTSUKOMMENTTEJEN KYTTÄÄMINEN!!!!!!11111
  JA LISÄKS MUA VITUTTAA JA ÄRSYTTÄÄ KUN TÄHÄN KOMMENTTIIN EI JOSTAIN SYYSTÄ PYSTY PASTEEN MITÄÄN JA MÄ OLISIN HALUNNU COPYPASTEE JOTAIN LAUSEITA TUOLTA MUT EN PYSTY KUN TÄÄ VAMMAA!!!!!1111

  Mut niin, oli oikeesti syvälliset keskustelut! XD
  Oli oikeesti aika karua kun toi mun huulikoru tarttu Mirkan tukkaan :'''''''''DDDD

  ...Ja nyt huomasin et oot sensuroinu tietyn pinkin asian tuolta yhdestä kuvasta XDDDD <3

  Missä vaiheessa Reita oli paikalla, miks mulle ei kerrottu? D:<

  Oli ihana olla teillä pitkästä aikaa<3

  VastaaPoista
 5. P.S. KUUNTELEN TÄSSÄ MATIN SHINEE A LIGHTIA XDDDD

  Ring Ding Dong...

  GENTLEMAN MIMI<3

  Joo meen nukkuun... :----D

  VastaaPoista
 6. hih, sun sukkikset on rikki kantapäästä, ei pahalla :')
  ...päivität sillei tosi harvoin, miks :(

  VastaaPoista
 7. saana:
  OHO OHO OHO

  --
  anonyymi:
  Kiitoksia!

  --
  Emmi:
  AI NII XDDDDDDDDDDD

  --
  Buu:
  THE LONGEST LEGS BELONG TO...
  ME.
  Oli ihana saada sut meille pitkästä aikaa. <3

  --
  Anonyymi:
  Joo tiedän. :-------D Mitkään sukkikset ei pysy ehjänä ko max kolme käyttökertaa, menee järki. 8<

  Nyt parin viikon aikana oon päivittänyt tosi vähän, koska mulla alko työssäoppimisjakso enkä oo tehnyt mitään. :s Valitettavasti tätä jatkuu jouluun asti, mut yritän löytää jotain päiviteltävää aina ko pystyn!

  VastaaPoista
 8. En tuu ikinä sisäistää sitä et toi siun yks musta tukkane kaveri näyttää nii kamalasti Aoilta 8DD nätti hymy hänellä : )

  VastaaPoista
 9. Anonyymi:
  I agree.♥ Välitän Buulle terveiset!

  VastaaPoista
 10. Mustatukkainen kaveri sanoo kiitos! :>

  VastaaPoista
 11. Reita tais tuua tuliaisia ku tuolla taustalla näyttää hengaavan jännä pullo : DD

  VastaaPoista
 12. Anonyymi:
  Reitan tuliaiset oli paljon viinapulloja jännempiä. :----D

  ......eli toffeeta ja, no, valkoviiniä.

  VastaaPoista