23.10.2009

ring ding dong, it's ringing in my head

Oon ollut koko viikon kipeänä, joten ei ole ollut mitään päivitettävää. Päiväni kuvina-postauksenkin kuvaaminen siirtyy nyt sitten ens viikon keskiviikolle, mikäli olen siihen mennessä tervehtynyt (parempi olis, oon kauheesti jäljessä koulussa...). Kuvauspäiväksi äänestitte siis tän viikon keskiviikon, mutta tuskin kukaan haluaa kuvia musta punanenäisenä datailemassa, kiskomassa särkylääkettä naamaan, datailemassa, nukkumassa, käymässä lääkärissä ja datailemassa. Jospa ens keskiviikko olis edes vähän tapahtumarikkaampi.

Tässä vielä muisteloita syyslomaviikon loppupuoliskolta:


Korea Housessa oli niin hyvää ruokaa ja hyvä fiilis, että päädyin syömään siellä maanantaita ja sunnuntaita lukuunottamatta joka päivä. :D Keskiviikkona maistoin ramenia.


...ja mansikkajäätelöä karamellikastikkeella.♥ Oltiin Caritan kanssa ainoot koko ravintolassa, juteltiin omistajien kanssa Jyväskylästä ja saatiin ilmaset riisit ja salaatit. :D


I miss these creepy stalkers so much. ;__;


En oo ennen tykännyt mistään merileväjutuista (oon huono jernu), mut Korea Housen kimbap on ihan älyttömän hyvää! Taisin syödä sitä koko loppuviikon. :DD Innostuin niin paljon, että väkersin toissapäivänä kotona merilevärullia. Niistä tuli jopa ihan hyviä!


Kahvin kanssa kävi vähän sama juttu, mä nimittäin en yleensä juo sitä. Ikinä. Paitsi Café Vocan toffeejääkahvia joskus kerran vuodessa ko on varaa. Anygays, toi oli niin hyvää, et olisin voinut juoda sitä kuppitolkulla. :o Mitä ihmettä ne laittaa siihen, että siitä tulee niin hyvää?

Torstaina siirryin majailemaan Hakaniemestä Mirkan ja Timon luo Espooseen ja perjantaina Iiris liittyi mukaan joukkoon iloiseen. :B Meillä oli hyvät keskustelut, Kyulle nauramiset ja angstit meneillään yöllä sillä aikaa ko isäntäväki oli baanalla.


Lauantaina oli sit vuorossa Tsukicon. Vähän mitäänsanomaton tapahtuma, en mielelläni maksais vastaavasta seitsemää euroa. Kaikki aikataulut tuntu olevan myöhässä eikä lähes mistään ohjelmanumerosta kuullut mitään. En jaksanut pahemmin kuvailla enkä olla kuvattavana, ylläoleva Sisenin ja Annin kanssa otettu yhteiskuva taitaa olla ainut kuvallinen todiste mikä musta tuolta on. Harmi, ettei se ole järin edustava. XD Miks feilaan aina tollasissa idoliyhteiskuvissa?


Buu osallistui Aoi-cossillaan Huippu-Gaze Haussa (ex-Huippu-Ruki Haussa)-kilpailuun ja sitä tuli jonkun verran kuvailtua. Oli muuten eka con jossa en itse cossannut! Vahvisti mielipidettäni siitä, ettei coneissa oo oikeen mitään intoo ellei itse oo cossissa.


kuolleet pidennykset + tupeeraus + hiuslakka + vesisade = karu hamppukasa, antakaa anteeksi

Meillä oli kyllä Iiriksen kanssa vakaa aikomus mennä Tsukiconin yöbileisiin katsomaan Siseniä ja Gothikaa, mutta jotenkin hyvin mystisesti löydettiin itsemme illalla Glorian sijaan DTM:stä.......... Se oli vahinko, ihan oikeesti! Ei sillä, että kaduttais. :D Mamassa oli parasta, as always.♥ ......Vaikkakin koin turhan, mutta hallitsemattoman avautumisen hetken ja joku hullu neitokainen kävi mun ylle eikä meinannut tajuta lähteä edes siinä vaiheessa ko Iiris valehteli meidän seurustelevan. Maman jälkeen päästiinkin sit KOKO REISSUN KOHOKOHTAAN aka Tuomasgrillille. ;______; <3 Ruokailuani (tai sen odottamista) kylläkin häiritsi muuan telkkarista tuttu henkilö, joka alkoi ehdotella meille ja kouraisi Iiristä takapuolesta. Mistä näitä sikiää? Harkittiin tosissamme Seiskalle juoruamista, mutta se taisi vähän jäädä. Sunnuntaina hengasin pari tuntia Saanan kanssa ja tulin (vihdoin ja viimein) takas kotiin. Toisaalta tuntui, että olisin voinut jäädä Helsinkiin vaikka iäksi, mutta toisaalta oli taivaallista päästä nukkumaan omaan sänkyyn. Maanantaina ehdin olla ehkä tunnin koulussa kunnes terkkari passitti mut sairaslomalle. Jee.

Nyt voisin mennä lämmittämään glögiä~ Ehkä mä tästä pikkuhiljaa paranen.

6 kommenttia :

 1. siun on nyt ihan pakko kertoa kuka tvstä tuttu? :D
  jää niin vaivaamaan :')

  VastaaPoista
 2. pikaista paranemista sulle!
  toi paljettitoppi on muuten aivan ihana! :D

  VastaaPoista
 3. saat mut kuulostamaan vanhalta keski-ikäiseltä joka lähtee tanhuamaan johonkin iskelmäbaariin. :D

  VastaaPoista
 4. pupukasoja:
  En mä viitti juoruta. :D Eräs viinaanmenevä juontajamies.

  --
  ZEPP:
  Kiitos paljon! :)

  --
  Miruka:
  Ja..? :--------D

  VastaaPoista
 5. ^Mirka XDDDD

  SIIS VÄHÄN MÄ OON FEIMI KUN OON PÄÄSSY SUN BLOGIIN!!!!!!!111

  VastaaPoista