3.7.2009

You have to speak French. Leave it to me. Au revoir.vielä jonain kauniina päivänä siistin ton jätkän kulmakarvat

Olin tänään - jälleen kerran - pikkuveljeni Matiaksen kanssa ostoksilla. Shoppailen sen kanssa varmaan enemmän ko kenenkään muun... Tällä kertaa oltiin ostamassa vaatteita meille molemmille. Matiakselle löytyi housut ja lippis (se raahas mut Beyondiin ihkuttamaan jotain 60€ lippiksiä, mut sanoin, että äiti tappais meidät molemmat jos ostettais sellanen vaikka ne makeita olikin) ja mulle leopardikuvioinen paitapusero, kaikki H&M:ltä.


Tiedän, että tää on melkein samanlainen ko se jonka ostin keväällä, mut hei, koskaan ei voi olla liikaa leopardikuosisia paitapuseroita. :DD + Tässä on ihanat puhvihihat! *w* Yllätin itseni värivalinnalla, en oo nimittäin ostanut yhtäkään sinistä vaatetta (farkkuja lukuunottamatta) sitten ala-asteen.
........vai oonko? >:o Joku kaveri korjaa sit jos puhun läpiä päähäni. :::D


Lähdin ostamaan bikineitä ja tulin kotiin paitapuseron kanssa, miten tässä nyt näin kävi... (Huomatkaa taustalla hengaavat Lucia 1-v ja Gootti-Lucia 14-v kertaa kolme. XD)


Luen ton ison otsikon _aina väärin ko näen sen meidän olkkarin pöydällä! XD Se joka arvaa mitä luulen näkeväni saa mainetta, kunniaa ja virtuaalisen jäätelön. 8Dv

7 kommenttia :

 1. MUNA SUUHUN
  heruuko virtuaalitötteröä nyt !

  VastaaPoista
 2. 568A:
  XDDDDDDDDDDDDDDDDddd
  Tsori, väärin meni. :::D:D:DDD

  VastaaPoista
 3. uskaltaisin jopa veikata että tää liittyy jotenkin SJn Cho Kyuhyuniin? : D

  VastaaPoista
 4. juissijaffa:
  Maine, kunnia, virtuaalinen jäätelö ja kaikki muu kiva menevät sinne, onneksi olkoon! XDDD Luen AINA, et siinä lukee "PALUU KYUHUN"............

  VastaaPoista
 5. Hei mikä toi überranneketju on? *-*

  VastaaPoista
 6. Maya-chan:
  H&M:ltä tollanen joku. :-----D

  VastaaPoista