23.4.2009

Dude, where's my Couture?


Moni teistä on varmaan Cupcake Couturesta tästä lukenutkin, mut hehkutanpa mäki nyt sit: ostettiin Viivin kanssa Juicy Couturen ystäväkorut! ♥ Hintaa oli 69€ miinus 10€ alennus jaettuna kahdella, eli kolmekybää tuli kummallekin maksettavaksi! Viivi oli sen verran reilu, että antoi mun pitää ton upean rasian. *w* Sovittiin, että Viivi saa siitä hyvästä päättää kumman korun kukin ottaa ja sit tarjoan sille jotain ko käydään syömässä. :DD Nyt pitää enää löytää tähän sopiva ketju, ostin jo Henkkamaukalta yhden, mut se on ihan liian pitkä, käytän sitä varmaan pikemminkin ton mikrofonikorun kanssa. Äidin vanha kultaketju toimii mainiosti väliaikaisena ketjuna! Tää ketju olis muuten hyvä, mut tää on ihan liian ohut noin isoon koruun.

Ostin eilen myös hetken mielijohteesta kullanvärisen muoviranneketjun, jossa killuu kaksi rusettia, leopardikuvioinen sydän ja korkokenkä. Se on hirmu söpö, vaikkakin juuri niin halvan näköinen mitä olikin (jotain 4€). :D Postaan siitä kuvan joku toinen kerta!

............aaaaaaa kattelen vaan ihan silmät sydäminä tätä Juicyn korua koko ajan, samoin tota rasiaa. Nää on niin ihania! Mulla oli toi rasia töissäkin mukana mua piristämässä. XD

//edit. Kymppitonnia lähestytään kävijämäärässä, olisko se taas videopostauksen paikka?

2 kommenttia :

 1. ihan tajuttoman ihana toi koru! ♥
  ja kyllä videopostaus voisi olla paikallaan :D

  VastaaPoista
 2. ZEPP:
  Kiitos! ^^,
  Videopostaus tulossa. :----D

  VastaaPoista