15.3.2009

sold out souls are satisfied

Pikapäivitys, taas kerran. Voisin melkein lupailla saavani sen uuden läppärin ensi viikon kuluessa, sitten pääsen vihdoinkin päivittämään kunnolla ja vähän enemmän ajatuksen kanssa! .............Paitsi jos (ja kun) se kone tulee loppuviikosta, olen nimittäin reissaamassa keskiviikosta sunnuntaihin.

Onnistuin anyways vihdoinkin saamaan kamerastani kuvia tälle koneelle!

Photobucket
Viivi, Marju & yours truly

Hengasin tänään yli viisi tuntia keskustassa edellämainittujen neitien kanssa. Ei me mitään erityistä tehty eikä ostettu, kierreltiin vaan ja istuskeltiin Coffee Housessa ja Hesessä, mut hauskaa oli! Muun muassa nostalgisoitiin yläasteaikaisia tyylimokia ja haikailtiin vaatteiden, hajuvesien, päivä Tukholmassa -risteilyn ja hyvää musiikkia soittavien baarien perään. Testasin Kicksissä jotain törkeen kallista (55€) huulikiiltoa, joka lupasi tehdä huulet huomattavasti isomman ja täyteläisemmän näköiseksi jollain jeejee-aineilla, mutta voin sanoo, että ei toimi. Se kyllä tuntu huulissa tosi jännältä, välillä niitä kihelmöi, välillä lämmitti ja välillä nipisteli, mutta ei ne mihinkään kasvaneet tai edes näyttäneet isommilta. :-------D

Photobucket
Kauhee ko mun naama näyttää Viiviin verrattuna valkoiselta! Muutenkin mulla on tänään vähän tällanen narkkarilook ko en ehtinyt ennen keskustaan lähtöä laittaa eyelineria, saatika sitten luomiväriä. Tummat silmänympärykset, uujea.

Testasin tänään toistakin Kicksissä myynnissä olevaa tuotetta sen feilaavan porvarihuulikiillon lisäksi, nimittäin japanilaista ihmeripsaria Fiberwigiä Viiviltä. Rakastuin siihen korviani myöten, se tekee juuri sen mitä lupaakin, eli pidentää aivan tajuttomasti, ei karise ja lähtee pois pelkällä kuumalla/lämpimällä vedellä! Viivin on parasta varautua siihen, että hyökkään joka aamu koulussa sen meikkipussille Fiberwigin perässä ellen pian saa ostettua omaa. XDDD Pitää varmaan odotella seuraavaan opintotukeen ennen ko voin sellaisen hankkia, kahdenkympin ripsareita kun ei mun budjetilla ihan jatkuvasti ostella.


P.S. Tän näytön asetukset on ihan pyllyllään enkä saa säätää niitä, toivottavasti en muokannut noita kuvia mitenkään ruman värisiksi sen vuoksi! Yritin muokata niitä mahdollisimman vähän, jottei niin kävisi.

Niiiin ja yläasteesta ja tyylimokista tuli mieleeni, pitää yrittää muistaa laittaa tänne mun ysiluokan koulukuva, takaan kaikille ikuiset traumat wnb!gothic!Luciasta. 8DDD

2 kommenttia :

 1. wnb!gothic!Lucia, haluun nähä. :----D

  55 euron huulikiilto...? jessus.

  ja ihan hyviltä noi kuvat näyttää. :-) ja toi sun takki on aivan ihana ! ♥

  VastaaPoista
 2. laura:

  Voisin postailla sen goottikuvan vaikka tänään jos saan sen koneelle! XDD

  55€ on kyl ihan järjetön hinta huulikiillosta, varsinkaan ko se ei edes toimi luvatulla tavalla.

  Kiitoksia! ^^,

  VastaaPoista