6.3.2009

russian roulette is not the same without a gun

Jotenkin on tällä viikolla mukamas ollut niin tärkeää tekemistä, etten ole ehtinyt päivittää vaikka olen taas joka päivä sitä aloittanut. En kyllä keksi mitä se tähdellinen tekeminen on muka ollut, koska oon keskiviikkoa ja tätä päivää lukuunottamatta ollut koulun jälkeen vaan kotona, pimppaillut huoneeni seiniä, laittanut ruokaa ja harrastanut yleistä lagaamista. Tai no, tiistaina mulla oli täällä huone täynnä seuraa, mutta kerron siitä hieman tuonnempana.

Mutta nyt asiaan! (ihan ko mulla mitään asiaa oikeesti olis :-------D)

Photobucket
Photobucket
Toi avainkaulakoru ei btw valitettavasti ole mun, löysin sen joskus viime viikolla lipastoni päältä. Se on kai jäänyt joltain kaverilta. Kuka tunnustautuu omistajaksi? Kantsii tulla noutamaan ennen ko kiinnyn siihen liikaa. :D

Photobucket
Laitoin maanantaina kynsiäni kolme tuntia ja lopputulos näyttää suunnilleen tältä! Toivottavasti noi timangit nyt pysyy melko pitkään, koska tykkään näistä enkä jaksa ihan heti alkaa värkkäämään toisia yhtä työläitä.

Opintotuki tuli vihdoin, joten pääsin harrastamaan kevyttä shoppailua. 8)
Photobucket
Keskiviikkona menin japsitunnin sijaan Jennan kanssa kiertelemään kauppoja (ja istumaan Mäggäriin). Sushitarpeiden lisäksi matkaan lähti Death Note 9 ja Backyard Babiesin tuorein albumi. Mielenkiintoni Death Notea kohtaan on lopahtanut rajusti, mutta ostan nyt kuitenkin sarjan viimeisetkin osat kunhan ne ilmestyy. Tuo BYBin levy on ollut ostoslistallani ilmestymisestään lähtien ja nyt se oli sitten pakko napata mukaan, koska se oli jostain ihmeen syystä alennuksessa! Jännä, koska se ilmesty vasta viime vuoden lopussa.

Photobucket
Posti toi tänään mulle paketin, joka sisälsi the GazettEn Nirun limitedin. ♥ Sorruin huuto.netiin ja huusin tuon itselleni sieltä 15 eurolla. Lähtöhinta oli 12€. En voinut vastustaa kiusausta. *w* Ajattelin pistää normiversioni Lafiin myyntiin, mutta siellä tuntuu tämän tyyppisillä levyillä käyvän kauppa vähän kehnosti, joten annoin(/myin? emt :-------D) sen Maijalle. Sen on parasta kohdella beebiäni hyvin, se oli ensimmäinen jrock-levyni ikinä! Kaupungilta ostin hopeista irtoglitteriä ja uuden mustan luomivärin hukkuneen tilalle.

Photobucket
Taisin mainita pimpanneeni seiniäni. Se meinaa käytännössä sitä, että tulostin uusia kuvia peittämään rumaa tapettia ja laitatin vuosia sitten ostetut supaernut pääkallokoukut vihdoinkin sänkyni päätyyn. Mulla on noihin mätsäävä valokuvakehyskin, pitäisi keksiä siihen joku kuva. (Ei, tuo seinällä näkyvä ruma jälki ei ole mitään epämääräistä, vaan käteni varjo. Joku sinitarrajälki siinä kyllä taitaa olla, hyi.)

Niin, siitä tiistaista! (Kronologinen järjestys, mikä se on?) Emmi, Heini ja Maru (+avecinsa Nina) pomppivat meille ja Buukin oli mesen kautta henkisesti läsnä. Kokoonnuimme siis keskustelemaan tämän kesän Animeconin perjantain cossista. Mua jännitti etukäteen jostain syystä ihan kauheesti, pelkäsin, että syntyy jotain kauheeta draamaa ko on viis ihmistä joiden mielipiteet pitää ottaa huomioon. Oli se aluks vähän nihkeetä, koska noi (eli käsittääkseni Emmi ja Buu) olis kauheesti halunnu Distress and Coman, mutta mä en suostunut, koska tonne tulee about 35634624 DAC-cossia, Rukin tukka on siinä niin lyhyt, etten millään haluis leikata niin lyhyeks ja mikä pahinta Kain vaatteet on kammottavat. Alettiin sit käymään mun nämä-outfitit-voisivat-olla-mahdollisia-kansiota läpi ja karsittiin vaihtoehtoja yksitellen. Yritin kovasti ajaa läpi ajatusta eräästä lookista jossa haluaisin kovasti cossata Uruhaa (Emmi olisi siis Ruki siinä tapauksessa), mutta sekin jätettiin pois toistaiseksi. Emmi kuitenkin lupasi, että toteutetaan se joskus. 8) Lopulta meillä oli kaksi suosikkia; Leech ja Burial Applicant. Päädyttiin...

Photobucket
...Leechiin! *-* Meille tulee kaikille (paitsi Heinille, joka pääsee paikalle ainoastaan perjantaiksi) tämän lisäksi ainakin yhdet cossit tuolle viikonlopulle. Itse cossaan todennäköisesti MUCCun Tatsurouta Libra-PV:stä ja mikäli energia ja rahat riittää niin kehitän vielä jonkin kolmannen.

Tähän loppuun on vielä kerrottottava suuresta tragediastani; MUN FÖÖNI HAJOS. Joudun siis heräämään joka toinen aamu entistäkin aikaisemmin (05:30-06:00), koska hiusten kuivaaminen tuulettimella kestää...
Photobucket

4 kommenttia :

 1. Pitääpä yrittää sitten bongailla teitä A-conista! Jos olen menossa, koska ainakin kovia suunnitelmia olisi. Viime vuoden conissa olin vänkärinä, mutta se olikin Tampereella.

  Ja aivan ihanat kynnet olet saanut aikaiseksi! Aikaakin niiden tekemiseen on nähtävästi mennyt, mutta sanoisin sen olevan aivan sen kaiken vaivan arvoista :)

  VastaaPoista
 2. Taru:
  Bongaile toki ja tuu moikkaamaan! ^^,

  Kiitoksia~!

  VastaaPoista
 3. ai hitsi sulla on ihan sika nätin malliset kynnet *w*

  ja sillei muutenki tosi kiva blogi 8)

  VastaaPoista