21.1.2009

minipäivitys

Päivän naama, tai no, puolet siitä, featuring uusi fleda, joka näytti tänään olleen kovin lytyssä. D: Otan parempia tukkakuvia kunhan ehdin. Siis jaksan.

Mainitsin tästä jo galtsupäiväkirjassa, mutta siis SUOSITTELE MULLE BLOGIA(SI), HALUUN STALKATTAVAA. KIITOS. :--------) Mainosta nyt häpeilemättä vaikken tuntisikaan sua/sitä jota mainostat, tahdon nyt oikeesti jotain kivoja blogeja joista inspiroitua.

//edit. Mun pitäis oikeesti varmaan pikkuhiljaa alkaa jaksaa tehdä tähän kunnollinen ulkoasu ja silleen. Nää fontit on kamalia. DD:

4 kommenttia :

 1. koska olen aika häpeämätön ja stalkkaan sua huvikseni, voin suositella omaa blogiani, joka on tietenkin parempi kuin maailman kahdeksas ihme. 8D

  VastaaPoista
 2. suosittelen sulle tiinan aka rookiealaviiva@galtsu blogia (http://shakingheartbeat.blogspot.com), koska vaikka oonkin sen kaverina vähän jäävi sanomaan, niin tiinalla on mielenkiintoisia postauksia ja hyviä kuvia. 8----) lisäks ummmmm tietty nelliinan (http://nelliina.blogspot.com) ja paulan (http://dirty-prettythings.blogspot.com/) blogit on stalkkaamisen arvoisia!

  omaa blogiani en hirveesti voi mainostaa ku näköjää stalkkaat sitä jo 8(

  VastaaPoista
 3. dobnu & saana:
  Lisäsin kaikki neljä stalkkauslistalle, kiitos. :----D

  VastaaPoista
 4. stalkkaa mun blogia? XD lol joo oon tosi hyvä sanomaan näin, koska mun blogi ei oo mitenkään ihmeellinen 8(

  VastaaPoista