14.12.2008

If you want to forget all your other troubles, wear too tight shoes.

"Epäreilua kun Mialla on noin monet kengät." sanoi Eve torstaina. En oikeesti ymmärrä miksi, koska ei mulla ole ko muutama kenkäpari, joista läheskään kaikkia ei tule edes pahemmin käytettyä. Satuin olemaan paikalla viikko sitten kun muuan Mio järjesteli kymmeniä pareja sisältävää kenkäkokoelmaansa ja sen jälkeen on todellakin tuntunut siltä, ettei mulla ole kenkiä lähes ollenkaan.

But nao iz picspam tiem! Pahoittelen ku
vien epämääräistä väriä, otin ne viime yönä, joten valaistus ei ollut paras mahdollinen.

Tuorein parini, torstaina Mekasta ostetut nilkkurit. ♥ Voisin jopa sanoa, että täydelliset kengät! Ei liian naiselliset, ei liian spurgut, voi käyttää sekä hameiden että housujen kanssa, hyvä kävellä, tarpeeksi lämpimät, sopivasti korkoa/pohjaa ja käyvät mainiosti seuraavaan cossiinikin! Hintaa oli noin 55€. I'm in love~

Kenties paras heräteostos koskaan; Spiritin
hopeavalkoiset tennarit hintaan 5€ Olisin tuskin vilkaissutkaan koko kenkiä, ellei roimasti alennettu hinta olisi pompannut silmilleni. Ei mulla silloin vielä ollut oikein mitään mitä käyttää kyseisten kenkien kanssa, mutta ostin silti. Eikä todellakaan kaduta! Ainut mikä noissa mättää on se, että niistä tuppaa tulemaan vesi kantapäistä sisään.

Olen kulkenut Conversen liituraidallisissa All Stareissa viimeiset kolme vuotta. Oon aina tykännyt hirveästi liituraidasta! Tästä ei enää kengät mukavammiksi mene. Spirit Store, noin 80€.

Nämä punamustat tennarit o
vat viralliset kiire-kenkäni, jotka kiskaisen jalkaan yleensä viedessäni roskia tai ollessani liian myöhässä ehtiäkseni laittamaan mitään muita. Onhan noi sinäänsä ihan kivat tossuiksi, tykkään tosta pääkallokuosista. Spirit Store, 30€.

Pakolliset korkosaappaat. Olin jo pitkään etsinyt tuollaisia ja viime talvena sitten vihdoin tein löydön Citymarketista. :--------DD Siellä oli tismalleen samanlaisia nilkkurimallisena (ja luonnollisesti halvempana) ja nyt olen tajunnut, että olisi varmaan pitänyt ostaa ne, sillä käytän noita aina housujen kanssa eikä varsi siis näy ollenkaan. Näillä on aika inhottava kävellä talvella, koska pohja on kovin tasainen, kova ja ohut, joten sora ottaa inhottavasti päkiöihin ja liukastelen paljon. Musta vähän tuntuu, etten tule enää hirvittävästi käyttämään näitä nyt kun ostin nuo uudet nilkkurit.

Elämäni neljännet ballerinat, ostettu viime talvena vanhojenpäivää varten. Maksoivat kympin H&M:llä. :''''D Oli muuten ensimmäinen ja viimeinen kerta ko sieltä ostin kengät, nuo nimittäin ovat kyllä ihan kivan näköiset, muttei niitä voi käyttää kun hiertävät niin hirvittävästi. Joskus hetkellisten mielenhäiriöiden vallassa laitan nuo jalkaan aamulla ja sitten kiroankin sitä seuraavan viikon.

Spiritin kirsikkakengät, ainoat kunnon korkkarini, ostin Andiamosta kesällä 2005 rippijuhliani varten ja tykkään näistä vieläkin hirvittävästi! Harvoin niitä kuitenkaan tulee käytettyä, koska oon niin nihkeä korkkarien suhteen. Liian mukavuudenhaluinen.
En muuten tajua mikä sai mut yhdistämään nuo kengät pinkkiin rippimekkooni... Phail.

Nämä vihreäpalloiset korkoballerinat (korkoa jotain pari senttiä) taitavat olla vanhimmat kenkäni, ostettu kai joskus 04 tai 05? Sopivat täydellisesti silloiseen tyyliini, mutta nykyiseen eivät niinkään, joten näitä ei tule käytettyä lähes koskaan. Andiamosta nämäkin, hinnasta ei mitään tietoa. Todella söpöt imo, muttei mulla ole oikeen mitään mitä käyttää noiden kanssa. ;_;

Edellä lueteltujen kenkien lisäksi mulla on vielä limenvihreät perusballerinat, jotka taitavat olla varastossa (niitäkään ei tuu enää käytettyä) ja tavalliset mustat maiharit, joista en ottanut kuvaa, koska ne oli niin kuraset + eiköhän kaikki tiedä miltä maiharit näyttää. :----D


En vieläkään osaa kovinkaan hyvin käyttää koko bloggeria (en ihan tajua noita stalkkerilistoja ja muita), vaikka oon yrittänyt opiskella tätä koko eilisen illan ja tän päivän. 8(( Keneltä saan kysyä tyhmiä kysymyksiä?

5 kommenttia :

 1. Aattelin kertoo että luen sun blogia. :D

  Niin ja rakastuin noihin vihreäpalloisiin kenkiin. <3

  VastaaPoista
 2. multa saa kysyä vaikken mitään itekään osaa :---)

  + ah himoitsen noita harmaita homokenkiä.

  VastaaPoista
 3. doradita -> Hei hienoo darling! :D Aattelinkin, että jos joku ikinä tykästyy niihin kenkiin niin sinä. ^^,

  saana -> Thnx, hyökkään jossain vaiheessa mesessä sun kimppuun kysymysteni kanssa. :----))

  VastaaPoista
 4. Mary von SICKingen -> Thankies!

  VastaaPoista