13.12.2008

eka postaus yay!

Nyt ei voi muuta sanoa ko hups. Ei mulla missään vaiheessa ole ollut suunnitelmissa pistää blogia pystyyn, mutta taidan tosiaan olla melko vaikutusaltis. Mitä isot edellä sitä pienet Luciat perässä, ne? Mulla on kyllä käyttöä tälle, sillä siitä lähtien ko lopetin lukion olen alkanut kiinnittää rutkasti enemmän huomiota pukeutumiseeni (ja ulkoiseen olemukseeni muutenkin), mikä on vain ja ainoastaan hyvä juttu, sillä en ollut mikään kovinkaan esteettinen näky niinä kahtena vuotena jotka lukiossa vietin. Ei silloin ollut aikaa/jaksamista/rahaa (viimeistä ei ole kylläkään vieläkään) katsoa mitä kaapista veti päälleen, joten kuljin päivästä toiseen suttuisessa pandasilmämeikissä, tupeeratussa (tai vaihtoehtoisesti laittamattomassa) tukassa, bändipaidoissa, pillifarkuissa ja tennareissa. Kolmea jälkimmäistä suosin melko usein vieläkin, mutta osaan nykyään heittää niskaani muutakin.

...Taisin kadottaa punaisen langan. Niin, olen tosiaan alkanut kiinnittää enemmän huomiota vaatteisiini, hiuksiini etc. ja sen myötä tarve puhua/kirjoittaa kyseisistä asioista on kasvanut. Voisin tietenkin avautua aiheesta livejormaan tai galtsupäiväkirjaan kuten tähän mennessä, mutta galtsublogi on liian... Emt, GALTSU sellaiseen ja livejournal taas liian srsbsns ja henkilökohtainen. Lisäksi molemmat ovat enemmän tai vähemmän piilotettuja.

Mikäli asia ei siis tullut vielä selväksi, niin jonkintapaista tyyliblogia ajattelin värkätä, vaikka tyyliäni vielä haenkin. En kuitenkaan halua rajoittaa aihepiiriäni, joten mikään tyylipuhdas muotiblogi tästä ei ole tulossa! Tulen todennäköisesti postaamaan paljon kuvia (Canon Digital Ixus 980 IS = ♥♥), semipuhekielisyyttä ja what I wore today-merkintöjä.P.S. Inhoon sitä, etten muista enää paljon paskaakaan koodaamisesta ja nyt joudun siks elämään tällasen vammaulkoasun kanssa enkä tykkää kauheesti tosta headeristakaan ja yhyyyyyyy. T^T

//edit. Napsin äsken kuvia kengistäni, voisin tehdä huomenna kenkäpostauksen!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti